Eddy

Mijn naam is Eddy Hilderink, 55 jaar en sinds alweer 1981 werkzaam als fysiotherapeut. Vanaf 1995 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut en vanaf 2003 als longfysiotherapeut.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen , patiënten met longproblemen als astma, COPD en heb ik ook een brede ervaring in het algemene deel van de fysiotherapie. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat ik een ruime ervaring heb in de leeftijd van 0 tot 80 jaar en ouder.

Deze afwisseling ervaar ik als zeer uitdagend omdat je bij elke leeftijdsgroep niet alleen moet zoeken naar de beperkingen maar juist moet zoeken naar de invloed van de mogelijkheden, de omstandigheden, de kansen, de persoonlijkheid, de uitdagingen en wensen van de persoon om te komen tot een optimaal behandelresultaat voor deze persoon. Hierbij is creativiteit onmisbaar.

 Mijn advies:

Het is niet belangrijk om aan het einde van je leven te zoeken naar je geluk,                                  maar om elk moment van geluk in je leven te koesteren.

Wanneer u vragen heeft of u wilt mij een bericht sturen, kan dat naar: e.hilderink@fysiotherapiehoekman.nl