Open Dag Lancasterdreef 71, 21 maart 2015

11 maart 2015

Open Dag centrum Lancasterdreef 71, Week van de Zorg en Welzijn

Op zaterdag 21 maart wordt om 10 uur het startsein gegeven voor de Open Dag aan de Lancasterdreef 71 te Dronten.  Inwoners van Dronten zijn tussen 10 tot 13 uur van harte welkom tijdens een  Open Dag aan de lancasterdreef 71 in Dronten Zuid. De zorgverleners leggen de rode loper voor u uit, in het kader van de landelijke actie Week van de Zorg en Welzijn. 

Het is bijzonder te noemen dat 6 afzonderlijke zorgverleners, zorginstellingen in januari 2015 bij elkaar zijn gaan zitten om dit Open Dag mogelijk te maken. Allerzorg, thuiszorg organisatie, Focus Samen, fysiotherapie en ergotherapie, Kinderergotherapie in beweging,  Kelderman Orthodontie, Pedicurepraktijk, Everdien Sol en Tandartsenpraktijk van dhr. Ron Maassen willen de inwoners van Dronten graag op een actieve wijze kennis laten maken met hun dagelijkse werkzaamheden in de zorg. Daarnaast willen zij graag laten zien op welke terreinen zij met elkaar samen werken in het belang van een optimale patiënten zorg. Tijdens deze Dag van de Zorg zal de  multidisciplinaire samenwerking vooral de focus hebben op patiënten met Reuma, Diabetes en Incontinentieklachten. Door het centrum Lancasterdreef 71 wordt een route uitgestippeld langs alle zorgverleners.   Waarbij bezoekers met een zeer uitgebreid programma, letterlijk van top tot teen,  geïnformeerd worden.
Er zal informatie zijn over wond- en stomazorg, incontinentiemateriaal,  meting bloedsuikerspiegel.. Een tandtechnieker zal u laten kennismaken met zijn werkzaamheden hoe een kroon gemaakt kan worden en de orthodontie zal een presentatie verzorgen over mondverzorging en resultaten laten zien van hun behandeling. Bij de fysiotherapie kunt u kennis maken met functionele trainingsvormen en kinderfysiotherapie. De ergotherapie zal u laten zien hoe u met reumatische handen toch nog uw dagelijkse activiteiten kunt doen zoals het vast maken van knopen en brood smeren.  Allerzorg en de bekken fysiotherapeut zullen u gezamenlijk informeren over incontinentieklachten en wat u daar zelf aan kunt doen. De pedicure zal u laten zien dat zij zich niet alleen bezig houdt met afwijkingen van  bv reuma en diabetes maar dat zij ook een belangrijke preventieve waarde kan hebben bij actieve sporters.
U kunt ook meedoen met een toepasselijk woordspel waarmee u kans maakt op een verrassen
cadeaupakket van de Wereldwinkel ter waarde van € 50,=
Tijdens de Open Dag is ook aan de kinderen gedacht en is er een mogelijkheid om geschminkt te worden.

 
11 maart 2015 Open Dag Lancasterdreef 71, 21 maart 2015 Open Dag centrum Lancasterdreef 71, Week van de Zorg en WelzijnOp zaterdag 21 maart wordt om 10 uur het startsein gegeven voor de Open Dag aan de Lancasterdreef 71 te Dronten.  Inwoners van Dronten zijn tussen 10 tot 13 28 november 2014 Positieve reacties na verhuizing Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen . Inmiddels zijn wij, Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen twee maanden werkzaam aan de Lancasterdreef 71.  Wij zijn blij dat we zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen over de verhuizing en onze  keuze voor de inrichting van deze fysiotherapeutisch oefen en behandelruimte. 28 november 2014 Wijzigen ziektekostenverzekering? Via vrijwel alle media worden patienten op dit moment overstelpt met informatie, reclame over de zorgverzekeraars, basisverzekering en de mogelijkheden van de diverse aanvullende verzekering. Als patient heeft u tot 1 januari 2015 de mogelijkheid om uw zorgverzekering, uw aanvullende verzekering 6 september 2014 Telefonische bereikbaarheid Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen. Na de verhuzing 1 september 2014 vanuit het Spaarne naar de Lancasterdreef 71 in Dronten Zuid komt het telefoonnummer 0321-311125 te vervallen. Wij zijn op beide locaties te bereiken op telefoonnummer:0321-319933.  1 september 2014 Nieuwe dependance Fysiotherapie Hoekman, Focus samen. Met ingang van maandag 1 september  2014 heeft Fysiotherapie Hoekman, Focus samen een nieuwe dependance geopend aan de Lancasterdreef 71. In het multi-functionele gebouw met o.a. tandarts Maassen, thuiszorgorganisatie Allerzorg, orthodontist, pedicure en zonnestudio hebben wij een volledig nieuw ingerichte behandel- Volgende 5 items >>